Over HIGHNOTETV

Muziekproducent Mirasound en mediaplatform CUBrass hebben de handen ineen geslagen en streaming video on demand platform HighnoteTV ontwikkeld. Vanaf 17 oktober 2018 worden concerten, concoursen, interviews en achtergronden aangeboden. De beelden zijn ook via een video app voor de smartphone en tablet te bekijken. De registraties worden na een evenement als ‘video on demand’ aangeboden via de genoemde kanalen. Bezoekers kunnen de app downloaden voor iPhone en Android en kunnen kiezen voor ‘pay-per-view’ of een abonnementsvorm.

Met HighnoteTV laten we een traditionele wereld kennismaken met de 21ste eeuw. Met de huidige mogelijkheden kunnen we meer mensen eenvoudig via internet laten meegenieten van brassband-, harmonie- en fanfaremuziekuitvoeringen. Veel mensen zijn inmiddels bekend met Netflix en daar kun je HighnoteTV mee vergelijken. Je registreert je via highnote.tv en kunt vervolgens eindeloos genieten van nieuwe en oude concertregistraties van o.a. Wereld Muziek Concours en Nederlandse Brassband Kampioenschappen.

Opbrengsten voor bands, organisaties en jeugd

Omdat wij al jaren met veel plezier in de muziekwereld zitten, willen we graag wat terugdoen. De opbrengsten van de ‘Pay-per-view’ videos gaan voor tweederde terug naar de organisatie van evenementen en deelnemende bands. Daarnaast is er fonds in oprichting om de jeugd die actief is in de HaFabra te stimuleren met opbrengsten uit de abonnementen. Stimuleren van muziekonderwijs en de oprichting van een Nationale Jeugd Brassband moeten hierbij de speerpunten worden.

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter