Over HIGHNOTETV

Muziekproducent Mirasound en mediaplatform CUBrass hebben de handen ineen geslagen en streaming video on demand platform HighnoteTV ontwikkeld. Vanaf 17 oktober 2018 worden concerten, concoursen, interviews en achtergronden aangeboden. De registraties worden na een evenement als ‘video on demand’ aangeboden via de genoemde kanalen. Bezoekers kunnen zich aanmelden en een beperkt aantal gratis video's bekijken. Neemt men een abonnement dan geldt toegang voor het gehele video archief. De beelden zijn op termijn ook via een video app voor de smartphone en tablet te bekijken.

Met HighnoteTV laten we een traditionele wereld kennismaken met de 21ste eeuw. Met de huidige mogelijkheden kunnen we meer mensen eenvoudig via internet laten meegenieten van brassband-, harmonie- en fanfaremuziekuitvoeringen. Veel mensen zijn inmiddels bekend met Netflix en daar kun je HighnoteTV mee vergelijken. Je registreert je via highnote.tv en kunt vervolgens eindeloos genieten van nieuwe en oude concertregistraties van o.a. Wereld Muziek Concours, Survento fanfare en de Nederlandse Brassband Kampioenschappen.

Opbrengsten voor bands, organisaties en jeugd

Omdat wij al jaren met veel plezier in de muziekwereld zitten, willen we graag wat terugdoen. De opbrengsten willen we naar de sector terugbrengen, zoals naar de organisatie van evenementen en deelnemende bands. Daarnaast is er fonds in oprichting om de jeugd die actief is in de HaFabra te stimuleren met opbrengsten uit de abonnementen. Stimuleren van muziekonderwijs en de oprichting van een Nationale Jeugd Brassband moeten hierbij de speerpunten worden.

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter